- 2010
- 2009
- 2008
- 2007 

 

 

 

 

 

 Muistoissa
   
C.I.B,Fin,S,N,Est-mva,Finnsg
Liebgrau Bewitching, Veera
24.5.1998-14.3.2011


Veera on poistunut luotamme. Veera oli suuri persoona. Luonne oli "oikea" snautserin luonne. Avoin, mutta tarvittaessa hyvin itsepäinen. Harrastuksena kepin  ja pallon nouto oli viimeiseen asti Veeran lempiasioita. Veera oli pitkääni laumanjohtaja, mutta pikkuhiljaa voimat alkoivat heikentyä ja luovutti johtajuuden Venlalle. Venla oli aina  Veeralle hyvin tärkeä koko elämän ajan. Aikonaan, kun Venla tuli 7 vk ikäisenä pentuna meille, Veera melkein palvoin tätä pentua. Omia jälkeläisiä Veera ei saanut.
 Veera oli lukuisien näyttelyiden tähti, pokaaleita ja ruusukkeita on kertynyt  lukuisia määriä.
Ikuisesti Veera on sydämmissämme

Veera nuorena

   
Veera nuorena
Veera Norjassa RopVeera laiturilla
Veera Norjassa RopVeera laiturilla lempipaikalla
Veera ropVeera ja Venla


Veera oli joskus myös Rop ja rop-veteraani samassa näyttelyssä      Veera ja Venla sisarpuolet
__________________________________________________________________________________________________
Fin,N Mva
Veerun Boris,Eetu
13.2.2006-28.5.2012
Kaikki tapahtui liian nopeasti. Eetun sairaus eteni niin pahasti muutamassa viikossa, että Eetu jouduttiin nukuttamaan ikiuneen.
Ikää oli vasta 6 vuotta.
Eetu oli  kuin oma poika meille.Me saimme käyttää häntä näyttelyissä, tehtiin muutama ulkomaan matkakin ja Eetu oli tyttöjen luona mökillä monta kertaa.  Luonteeltaan Eetu oli rohkea, avoin ja ystävällinen ihmisille. Luonnetestissä Eetua sanottiin rehelliseksi koiraksi, se piti paikkansa.
Eetulla riitti aina tekemistä omassa pihapiirissä. Eetusta olisi tullut hyvä metsästyskoira. Kukaan ei  varmaankaan tullut heidän piha alueelle, että Eetu ei olisi sitä ilmoittanut, erittäin hyvä vahtimisvietti.
Välillä, kun Eetu oli hellyyttä vailla, hän istui etujalat ylhäällä kuin jänis ja kaipasi rapsutuksia.

Syvästi Eetua kaipaamaan jäivät kasvattajat ja tytöt. 

Eetu
IIsalmen näyttelyEnon näyttely
Eetu Iisalmen näyttelyssä v. 2009 vspEetu Enon näyttelyssä v.2012 rop
Veerun Boris
Eetun tyylinäyte
FIN MVA
Liebgrau Cover Gilr, Venla
05.05.2000-16.11.2013
Venla tuli meille 7 vk ikäisenä Liebgrau kennelistä Kajaanista. Veeralla ja Venlalla oli sama äiti. Veera otti Venlan meille  vastaan niin hyvin, että antoi syödä omalta ruokakupiltaan ja huolehti pienestä pennusta.
Venla oli erittäin vilkas ja toimelias koira. Pallon,kepin ja käpyjen heitot olivat aina mielessä. Venla  piti erittäin paljon uimisesta. todella hyvä uija Venla olikin ja näytti ylpeänä  muille lauman jäsenille miten uidaan tyylikkäästi. Venla ei koskaan tuhonnut mitään ei edes pentuna. Pientä kiusamista se harrasti, että kuljetti omistajien tavaroita pitkin taloa, kuten sukkia, luuttuja jne.
Näyttelyistä Venla ei pitänyt,  ei niin kuin tyttönsä Mira, joka innostuu aina kun viedään näyttelykehään. Näyttelyt on niin pieni osa koiran elämässä, että muut asiat menevät monta kertaa ohi.Ei kaikkien tarvitse olla näyttelytähtiä eikä kaikista edes tulekaan.
Venla sai yhteensä 19 pentua. A-pentueeseen syntyi 8 ja B-pentueesen 11 pentua. Venla oli erittäin hyvä äiti, tuskin kukaan hoiti niin hyvin pentujaan,kuin Venla hoiti.
Lohtua surussa  on, Venlan elämä jatkuu jälkeläisissä.  
Venla oli erittäin terve koko elämänsä ajan, vasta syksyllä 2013 alkoi hänessä näkyä vanhuus. Siitä huolimatta oli erittäin hyvä kuntoinen. Venla oli lauman johtaja melkein loppuun asti. Venla huolehti joka ilta, että kaikki olivat nukkumassa, itse hän meni aina viimeisenä nukkumaan.
Nuku rauhassa Venla rakas, jälleen näkemisen toivossa. Venla on aina sydämmessämme.
 Syvästi Venlaa kaipaamaan jäi Sinikka,Timo,Mira ja Laila

 


Venla mökkirannassa ikä 9 viikkoa, Veera taustalla
Venla mökillä 4 kkVenla  trimmattuna kasvattajan esittämänä
Venla mökkirannassa Norjassa näyttelymatka
MökilläTalvi puuhastelua
Venla nuorenaVenla ikä 12 vuotta
Venla,Mira ja Laila aina hyvässä sovussa
  ____________________________________________________________________________________________________
C.I.B POHJ MVA FIN MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT VMVA LTVV-13 VV-15
Veerun Almira Princess
8.7.2004-22.10.2018
Ensimmäinen pentue syntyi kenneliimme 8.7.2004, josta jätimme kenneliimme yhden nartun, kutsumanimeltään Mira. Tästä tytöstä kasvoi erittäin ihana snautseri. Mira oli erittäin hyvä rotunsa edustaja. Hyvät runkon mittasuhteet, erittäin karkea turkki ja tempperamentinen koira. Mira ei välittänyt vieraista, sillä omistajat olivat hänelle kaikki kaikessa. Mira oli upea näyttelykoira, jonka kanssa kierrettiin niin ulkomailla kuin Suomessakin lukuisissa näyttelyissä. Menestystä tuli paljon, Mira oli usein myös rotunsa paras koira ja samalla rotunsa paras veteraani.
Mira ei koskaan tykännyt leikkiä leluilla, aina oli jotakin muuta tärkeämpää,kuten vahtimisvietti oli kova. Pitkään Mira oli tempperamenttisen luonteen myötä myös lauman johtaja.
Mira sai olla terveenä 14 vuoteen asti, tänä syksynä alkoi tulla sairauksia, koska ikäkin oli korkea.
Valitettavasti jouduimme luopumaan Mirasta 22.10.2018. Sanomaton ikävä ja suru on Miraa. Onneksi häneltä jäi hienoja jälkeläisiä, joissa elää osa Miraa.
Sanomattomasti kaivaten Sinikka, Timo,Tanja  ja Miran jälkeläiset.

Mira 1 vuoden vanhanaVahtimisvietti oli kova
Miran  näyttelymenestystä Norjasta Mira oli Rop useissa näyttelyissä

Miran tyylinäyteMiran näyttelydraivi oli omaa luokkaansa, josta tuomarit tykkäsivät paljon
 

Takaisin ylös

   


© Suunnittelu Sinikka Väisänen ja Eila Kettunen | Toteutus Eila Kettunen | Kuvat Sinikka ja Timo Väisänen | Tekstit Sinikka Väisänen | Kaikki oikeudet pidätetään